Arnold Busck anbefaler: Sandheden om sukker

Sandheden om sukker af farmaceut og ph.d Anette Sams er denne månedens Arnold Busck anbefaler. Læs med her, hvor vi ser nærmere på månedens anbefaling, der både er en fantastisk grundbog om sukkeret og en brugbar sundhedsbibel.

af Celina, Arnold Busck Valby

Ordet sandheden fangede mit blik, fordi det for en gangs skyld virkede som en gennembrydende titel og en bog med belæg for sine udsagn. Da jeg slog op på 1. side og så den femhævede sætning om; at sukker ikke er farligt, vidste jeg, at det var en bog for mig. En bog, som ikke slår dig oven i hovedet, fordi du har spist sukker, men en bog som giver dig indblik i, hvad sukker er og guidelines til, hvordan man lever ”sukkersmart”, som det beskrives i bogen.

Det essentielle i Sandheden om sukker er netop, at den tager læseren i hånden og giver indblik i alt fra det nørdede omkring molekyler, til hvad du kan spise i hverdagen for at leve sundt med sukker. Det er en bog, som er interessant for mig, som er studerende i sundhedsfaget, en bog, som kan lægge strategier for sukkerglade munde i en travl hverdag, eller en bog til overvægtige i alle aldersgrupper. Det essentielle ved bogen er, at den forholder sig til den travle danskers hverdag, og har in mente, at alles sukkerstrategier er forskellige.

Denne tids sundhedsbibel!

Slut med mærkelige opskrifter uden belæg for hvorfor netop Goji-bær er gode. Denne bog giver dig den grundlæggende viden, som kan gavne alle i deres navigation i sundhedsjunglen. Den giver kort sagt et sundere syn på sundhed.

Sandheden om sukker er denne tids sundhedsbibel! I en tid hvor vi ”skal” leve så sundt som muligt, er dette, som titlen så fint beskriver, den sande viden, når det kommer til synet på sukker. Jeg tror virkelig den kan gøre en forskel for den sukkerforskrækkede læser, som der jo efterhånden er mange af. Jeg har også anbefalet den i mit arbejde med vejledning af overvægtige klienter, da bogen virkelig giver en god evidensbaseret viden foræreret på en appetitlig måde. Så hop ned i boghandleren og lær sandheden om sukker at kende. Det er denne tids lærerige roman!

I december udkom desuden Sandheden om sukker går i køkkenet, der er fyldt med lækre opskrifter, der kan hjælpe dig til et stabilt blodsukker.

Sandheden om sukker var en sand fornøjelse at læse. Jeg var taget i hånden hele vejen igennem og fik en grundig og brugbar beskrivelse af sukkerets univers.
Om du er sundhedsentusiast eller sukkertrængende, vil bogen her gøre dig sukkersmart!”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *