Arnold Busck anbefaler: Sommerfugleklanen

Sommerfugleklanen tog os og mange andre med storm, da bogen udkom i efteråret 2017. Forfatteren bag bogen – Troels M. Palshof – var selvudgiver og lykkedes med det, som mange drømmer om: At skriv og udgive sin egen bog! Læs med her, hvor vi anbefaler Sommerfugleklanen.

af Louise, Arnold Busck Lyngby Storcenter

Denne bog kan noget, jeg kun ganske få gange oplever. Ikke nok med, at historien er virkelig god – den vækker også hele følelsesregisteret fra grin til gråd. Jeg er dybt imponeret over Troels M. Palshofs værk, der ligger mere op af spændingsgenren end af krimien.

Der bliver begået et mord, der sætter hele opklaringssagen i gang, men det er ikke kun der, fokusset ligger. Det er lige så meget det, der ligger bag – minder meget om Dan Browns opbygning af spændingen, med Robert Langdon, der løser mysteriet.

Det er lykkedes Palshof stort set at komme hele verden rundt i bogen, og hver stedsbeskrivelse er spot-on. Han er samfundskritisk, og nøgleord vil være; korruption, tillid, verdenskulturel, osv.

Men det mest fantastiske er, at han har fået den geniale idé om, at nogle mennesker er blevet bioteknisk-fremmet. Sommerfugleklanen er en gren af menneskeracen der, når de når den rette alder, får mulighed for enten at vælge at leve et meget langt liv – mere end 250 år – eller et meget intenst liv, der er på 5 år fra den dag, de vælger. Idéen bag det intense liv, som er den, som jeg er mest fascineret af, er, at denne måde kun må vælges, hvis man har en livspartner, og derudover skal man opleve hele livet på kun 5 år. Det er simpelthen så smukt beskrevet i bogen.

Måden at leve livet er meget debatteret for tiden, men i Sommerfugleklanen bliver det sat i et nyt perspektiv – netop ved de valg, der må træffes. Selvom det bliver en serie på 5 bøger, hvor dette er den første, glæder jeg mig allerede til at læse denne bog igen. Det skal også lige siges, at på nogle punkter ligger denne bog klart op til en serie, men egentlig kunne den også sagtens læses enkeltstående, der vil være nogle løse ender – men det er der jo af og til også med færdige værker.

Virkelig værd at læse.

En vidunderlig, anderledes, smuk og helt særlig læseoplevelse

Ibbyheart

Svær at lægge fra sig … meget anbefalelsesværdig bog!

 Mellem linjerne

Fascinerende og uforudsigelig

Bogfidusen

Et virkelig gennemtænkt plot … jeg er meget imponeret

Sidses Bogreol

En flot og anderledes spændingsroman

Bech’s Books

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *