Tjekliste til skolestart

Er du klar til skolestart? Vi har lavet en lille tjekliste, som du kan bruge, hvis du vil sikre dig, at junior ikke kommer til at mangle noget på sin første skoledag.

Skoletasken

Det vigtigste først! Der er rigtig mange valgmuligheder, når det kommer til skoletaske. For dit barn handler det nok mest om, hvordan den ser ud. Er den sej nok? Eller er den fin nok? For dig som forældre, handler det måske mere om praktik, komfort og ergonomi. Heldigvis har vi et kæmpe udvalg af skoletasker, hvor der er tænkt over begge dele. Se vores store udvalg til både de mindste og de lidt større her.

Vil du have tips og tricks til at vælge den rigtige skoletaske, så se med her, hvor ergoterapeut Bettina Gerbola giver 6 gode råd.

Penalhuset

I mange tilfælde vil dit barn vælge et penalhus, der passer til skoletasken. Om det skal være et simpelt pølsepenalhus eller et trippeltdækker fyldt med indhold, må være op til jer – vi har selvfølgelig begge dele. Fordelen ved et fyldt penalhus er, at der er allerede er tænkt over alle de ting, dit barn kan få brug for i løbet af en skoledag. I mange tilfælde er der ovenikøbet både det indhold der er need-to-have og det, der er nice-to-have til skolestart. Hvis dit barn foretrækker at fylde penalhuset ud selv, er der til gengæld den fordel, at I kan tilpasse indholdet og vælge de ting, hun eller han allerbedst kan lide.

 

Se alle vores penalhuse lige her

Det er det indeni, der tæller

Indholdet varierer nok lidt alt afhængigt af, hvilket klassetrin dit barn skal starte på. Men blyanter, blyantspidser, et viskelæder og en lineal, kan vi nok ikke komme udenom. Måske skal I også bruge en passer, overstregningstusser, en vinkelmåler og en lommeregner. Eller måske er det i højere grad farveblyanter, der skal i kurven. Hvad end der er, finder du det hele og lidt til lige her.

 

 

Drikkedunk og madkasse

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Derfor skal der selvfølgelig også købes en madkasse og måske en drikkedunk. De seje drikkedunke fra Urban er 100% CO2-neutrale letvægtsflasker i rustfrit stål, der er nemme at drikke af og lette at genopfylde. Og så planter 24Bottle et træ for hver flaske, der bliver solgt. Madkassen fra Maped har en smart lukkefunktion, der holder tasken tør og maden frisk hele skoledagen. Og så er der to rum, så maden kan opdeles. Resten af udvalget finder du lige her.

Skoleskema

Et skoleskema til tasken og et til køleskabet eller opslagstavlen – det skal I selvfølgelig have. Og på arnoldbusck.dk kan du downloade et smart skoleskema i RØD eller BLÅ  – helt gratis.

Fin indpakning

Bogbind er med til at gøre de (lidt kedelige) skolebøger sjove, fine og personlige. Der findes både det gode gamle i slidstærkt papir og det nye strækbare, der er lige til at folde ud over bogen.  Find nøjagtigt det bogbind, der passer til dit barn lige her. Og husk mærkater, så I kan kende bøgerne.

Styr på sagerne

En kalender eller en lektiekalender til at holde styr på lektier, aftaler og fritidsaktiviteter er et must. Det kan både være en kalender til hele familien eller en personlig kalender til at have med i skoletasken. Du finder begge dele her

 

 

Skriv det ned

Gode noter er guld værd! Og det gør da ikke noget, at de også kommer i en pæn indpakning. Om det så er matematiknoterne eller dagens tegning, den skal bruges til. Der findes et hav af notesbøger i forskellige former, farver, størrelser og tykkelser. Så det er bare med at finde en, der passer til jeres behov. Se alle vores notesbøger og blokke her.

Mangler vi noget til skolestart? Så finder du det helt sikkert i vores skolestartskatalog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *