5 genveje til en mere bæredygtig hverdag

Naturligvis gør de små ting også en bæredygtig forskel. Måske træffer du allerede en masse miljøvenlige valg i din hverdag. Måske vil du gerne, men er i tvivl om, hvor du skal starte. Måske tror du, at du skal give afkald på en masse, for at leve grønne. Men sådan er det heldigvis ikke. Her giver vi dig fem nemme genveje til at leve mere bæredygtigt.

1. Alle kan være med

Selv med den mindste lille ændring imod en mere miljøvenlig livsstil, kan du være med til at skabe en grønnere verden. Grønne hverdagstips er Signe Wennebergs lille guide med overkommelige forslag til at tilgodese miljøet i hverdagen. Med munter tone og helt uden løftet pegefinger får du små tips, der kan være med til at gøre en stor forskel. Så bliver det altså ikke nemmere.

2. Wrap it up!

Wrappy er et danskproduceret, økologisk og miljøvenligt alternativ til husholdningsfilm og stanniol.

Med Wrappy kan vi spare miljøet for enorme mængder af plastik-film og folier, som hver eneste dag bliver brugt og smidt ud i kolossale mængder. Det er dyrt både for dig og for miljøet.
Wrappy er fremstillet af økologisk bomuld, bivoks, harpiks og jojobaolie og holder ved daglig brug i cirka 1 år.

3. Fine flasker

Vidste du, at du sparer 80g CO2 hver gang, du genfylder en vandflaske i stedet for at købe en ny plastflaske?

Urban drikkeflaskerne er 100% CO2-neutrale letvægtsflasker i rustfrit stål, der er nemme at drikke af og lette af genopfylde. Og så planter 24Bottles et træ for hver solgt Urban drikkeflaske. Det er da god, grøn stil.

4. Klimakærligt køkken

De animalske farsretter, som har stået på de danske borde gennem generationer, bliver nu slået af banen. Vores allesammens grønne madmor, Kirsten Skaarup, har skabt delikate plantebaserede alternativer, der bugner af bønner, linser, kornprodukter, kerner, frø og alverdens andre lækre sager. En indbydende kogebog, der kan blive din grønne genvej i køkkenet.

5. Byt en bog

Giv de gode læseoplevelser videre, og find både gamle og nyere skjulte skatte i byttebogreolen i en af vores 31 butikker.
Du kan bytte en brugt bog til en anden brugt bog fra vores byttebogreol. Det er både gratis og godt for miljøet, og så får bøgerne et længere liv.

Hvis du vil vide mere…

Se mange flere bæredygtige og klimavenlige produkter her. Eller læs vores tidligere blogindlæg 3 små bøger, der gør en bæredygtig forskel i din hverdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *